- młode ziemniaki
- garść małych pieczarek
- garść orzechów ziemnych
- łyżka pestek dyni
- łyżka słonecznika
- słodka papryka
- sos sojowy
- szczypiorek
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, pokroić na duże kawałki. Pieczarki w całości wrzucić na rozgrzaną oliwę, dodać paprykę, sól i sos sojowy. Podsmażać 10 minut na małym ogniu. Orzechy i nasiona podprażyć na suchej patelni. Wszystko wymieszać, posypać szczodrze szczypiorkiem. Pietrucha też będzie ok.
- garść małych pieczarek
- garść orzechów ziemnych
- łyżka pestek dyni
- łyżka słonecznika
- słodka papryka
- sos sojowy
- szczypiorek
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, pokroić na duże kawałki. Pieczarki w całości wrzucić na rozgrzaną oliwę, dodać paprykę, sól i sos sojowy. Podsmażać 10 minut na małym ogniu. Orzechy i nasiona podprażyć na suchej patelni. Wszystko wymieszać, posypać szczodrze szczypiorkiem. Pietrucha też będzie ok.